Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Чим жив Instagram переяславців протягом тижня: ТОП найкращих фото

Тиждень у Переяславі видався доволі контрастним на погоду: на його початку ми спостерігали плюсову температуру, а завершується він 20 градусами морозу. Сьогодні ви дізнаєтеся, як провели цей тиждень жителі нашого міста. Про це розкажуть їхні стрічки соціальних мереж.

Інформатор знову поринув до соцмережі Instagram. Дізнався, чим займалися переяславці цього тижня.

Багатьох жителів Переяслава ще не покидають думки про зимові свята. Вони ходять до головної ялинки міста, фографуються і діляться своїми емоціями.

@tanya_tatarnikova5

@leonn500

Є й ті, хто зустрів перші серйозні морози з малечею. Можливо, це одна з перших морозних зим для цієї дитини. Чудово, що сучасні батьки ще не забули, що таке санчата.

@sofiia_liubchenko

Немало людей приділили увагу своїм домашнім улюбленцям. Тварини теж радіють зимі та снігу, але з усмішкою щасливого господаря тваринки ніщо не зрівняється.

@alina_mamaysura

@vasya_milyaev

В Instagram демонстрували і природу Переяслава під шаром снігу. Тільки погляньте, який магічний вигляд має наше місто вкрите снігом!

@borys.avramych

@rybkina_olya99

Переяславки утеплилися як слід і відправилася на зимову прогулянку. Жінки робили фотографії на різних локаціях, але більшість чомусь тягнуло до водойм.

@barmalova

@knopka_flash

Хтось взагалі встиг схопити в кадр теплу погоду на початку цього тижня. Тоді шапка була ще аксесуаром, а сьогодні ми надягаємо її, щоб вуха не померзли.

@dicsiona

Можете переглянути наші топи з Instagram, які публікувались раніше: як переяславці святкували Різдво та зустрічали Новий рік.

Юлія Кравченко

Нагору