ЖИТТЯ

На Переяславщині селяни самі зловили злодіїв і передали поліції

У Facebook на сторінці “Село Хоцьки” з’явилося повідомлення про те, що місцеві жителі зловили злодіїв. Інформатор дізнався деталі.

У пості йдеться, що затримані були із Гельмязова та Золотоноші (Черкащина). Їх передали поліції. За деталями Інформатор звернувся до в.о. старости Хоцьок (Циблівська ТГ) Наталії Черниш. Вона зазначила, що крадіжки у селі трапляються досить часто, зокрема, багато їх було протягом останнього тижня. Місцевим жителям увірвався терпець й вони організували чергування. Зібралося близько тридцяти чоловіків, серед яких і дачники, адже дачі особливо часто грабують.

Наталія Черниш розповіла зі слів очевидців, що сьогодні, 17 січня, вночі біля села чергові виявили незнайомий автомобіль, чекали до близько шостої ранку. Зрештою, до нього прийшли троє немісцевих чоловіків. Активісти переслідували їх автівками, потім двоє намагалися втекти пішки, один залишився в машині. У підсумку затримали всіх, вони показали місце, де ховали награбоване: акумулятори, техніку, велосипед.

Далі – справа за поліцією. Яке покарання загрожує затриманим, дізнаємося згодом.

Затримали підозрюваних в Audi на литовських номерах

Серед викрадених речей був велосипед…

… і акумулятори

Нагадаємо, у селі Козлів Студениківської ТГ у новорічну ніч хлопець зґвалтував неповнолітню. Йому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Віталій Усик

Фото надані Наталією Черниш

Нагору