Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

На Новий рік у Козлові 17-річний хлопець зґвалтував неповнолітню

Зловмиснику загрожує покарання до 15 років позбавлення волі. Злочин скоєно у новорічну ніч.

У  селі Козлів Студениківської ТГ хлопець зґвалтував неповнолітню. Місцевий поліцейський офіцер громади в цей час забезпечував охорону безпеки та порядку під час святкування Нового року в селі Студеники. Дізнавшись про це, негайно прибув на місце події. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку поліції Київської області.

Поліцейський офіцер встановив свідків та очевидців цієї події, забезпечив охорону місця злочину та речових доказів до прибуття слідчо-оперативної групи. Встановлено, що напередодні молоді люди з Козлову, відсвяткувавши Новий рік, вирішили піти до клубу. Дорогою 17-річний місцевий молодик відвів неповнолітню у хащі, де наніс тілесні ушкодження по обличчю та зґвалтував її.

Поліцейські затримали неповнолітнього зловмисника за місцем його проживання. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, нещодавно у Переяславі знайшли трьох застрелених собак. Активісти подали заяви до поліції.

Нагору