ЖИТТЯ

Проведіть вихідний у Циблях: тут можна й на санках з гірки спуститися, й помилуватися краєвидами

На Переяславщині випав сніг, вдарили морози – чим не зимовий курорт? Діти та молодь беруть санки та інше спорядження і йдуть до гірок. Одна із найкращих – у селі Циблі.

Оглядовий майданчик біля села Циблі (поруч з електропідстанцією) давно вважається однією з найвідоміших туристичних локацій. З цієї гори відкривається неймовірний вид на Дніпро, на церкву святого Іллі, єдине, що залишилося від затоплених Канівським водосховищем сіл. Про це повідомляє Інформатор.

У теплу пору року це місце заманює людей на фотосесії. Зокрема, сюди часто приїздять молодята, весільні зйомки вдаються просто казковими. А от взимку, коли гора покривається снігом, з нею можна спускатися на санках, дошках чи навіть лижах. Схил не настільки крутий, щоб це було небезпечно, але досить довгий (понад сто метрів), щоб насолодитися спуском.

У суботу тут зібралися десятки людей, і не лише із Цибель. Приміром, із Переяслава приїхали блогерки Ірина Коляденко (Тесля) та Людмила Товкун. З гірки спуститися не наважилися, але зняли красивий захід сонця і прорекламували цю місцину в Instagram.

Заради такого заходу варто приїхати в Циблі

Нагадаємо, що на Водохреща 19 січня організованого купання на Переяславщині не буде. Як святкуватимемо, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору