ЖИТТЯ

Коли відновиться навчання в школах Переяслава

24 січня в Україні закінчується майже тритижневий локдаун. Відповідно учні повинні повернутися до шкіл, зокрема й до переяславських.

У понеділок, 25 січня, у школах Переяславської ТГ відновиться навчання. За парти повернуться учні всіх класів. На період локдауну в них припали зимові канікули. Про це Інформатору розповів начальник відділу освіти міськради Петро Ярмоленко. Канікули у школярів офіційно розпочалися 4 січня, однак останній день навчання був ще 31 грудня (1-3 січня – новорічні вихідні).

Робота дитсадків Переяслава на період посиленого карантину не припинялася, оскільки це не передбачалося його умовами. Нагадаємо, що заборонялася робота всіх закладів освіти, окрім дитячих садків. Також зазначалося, що сфера освіти мала працювати в цей період в онлайн-режимі. У переяславському університеті другий семестр розпочнеться 15 лютого. Про це повідомили на офіційному сайті вишу.

Нагадаємо, що Вячеслав Саулко віддасть свою премію на потреби талановитих дітей. У четвер депутати прийматимуть рішення про встановлення складових заробітної плати голові міськради.

Віталій Усик

Нагору