Салат з фруктів та ягід – смачний та корисний десерт, який буде чудовою альтернативою тортам, тістечкам, цукеркам або морозиву. Ми знаємо, як його приготувати.
Варіантів рецептів фруктово-ягідних салатів безліч. Для приготування використовують найрізноманітніші фрукти: апельсини, груші, ківі, яблука, банани та полуниці. Інформатор підготував для вас свій рецепт цього салату.
Інгредієнти:
- 2 апельсини
- 2 банани
- 2 ківі
- виноград (кількість за бажанням)
- гранатові зерна (кількість за бажанням)
- лимонний сік
- мед
Приготування:
- Помийте усі фрукти. Почистіть апельсини, банани, гранат і ківі від шкірки.
- Апельсини наріжте крупними шматочками. Банани наріжте кружечками, ківі — шматочками, виноград — половинками.
- Висипте фрукти в салатницю, вичавіть туди ж сік четвертини лимона і заправте медом за смаком. Усе ретельно перемішайте.
- Для прикрашання посипте салат зверху гранатовими зернами.
- Фруктовий салат подавайте на стіл відразу після приготування.
Оксана Симоненко