ЖИТТЯ

Чим жителі Переяслава ділилися в Instagram цього тижня: найкращі фото

Цей тиждень був доволі продуктивним для жителів Переяслава. Звідки ми знаємо? Знову зайшли в Instagram! Дивіться нашу нову підбірку фото та шукайте там себе.

Інформатор покаже моменти життя переяславців, якими вони ділилися на своїх сторінках в Instagram цього тижня.

Є в нас ще такі жителі, котрі цього тижня встигли відчути справжню зиму. Тільки погляньте на ці фото: червоні щічки, ялинка, теплий одяг! Вам також здається, що це все було вже так давно?

@vjulia88

@_alinaa900

@krasovskyy_

Втім, є й ті, хто холодів взагалі не боїться. На трьох фото знизу видно, що наш народ ніякими морозами не налякаєш. Холодно без куртки? І що! Зате які кадри чудові отримали!

@olya_zabolotnia

@skorobogatovdmi

@ruslanmajor

Комусь взагалі пощастило відвідати наш музей просто неба. Це саме те місце, куди можна ходити десятки разів і кожен раз знаходити щось нове, цікаве і надихаюче.

@andrew.k1991

Поки холодно, треба було йти на зимову риболовлю. Добре, що ще існують люди, які вміють насичено проводити час зимою. Риболовля взимку – відпочинок для душі і неабияке випробування для тіла.

@wadimius023

Комусь дуже пощастило бути в компанії коханої людини. Всі знають, що теплі обійми гріють у тисячу разів сильніше за теплу зимову шубу.

@rostyk_g

Пропонуємо також переглянути нашу попередню підбірку фотографій зі стрічки Instagram. Переходьте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору