Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі за добу з лікарні виписали чотирьох людей, у яких був коронавірус

За добу не зафіксовано жодного летального випадку з-поміж людей з коронавірусом. На стаціонарному лікуванні перебуває 33 особи. 

Станом на ранок 28 січня в інфекційному відділенні ЦРЛ перебуває 33 пацієнти з COVID-19 (27 січня було 35 осіб). З-поміж них – 16 жителів Переяславської ТГ та 10 із сіл інших ТГ колишнього району (27 січня було 17 та 11 відповідно). Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний звіт директорки ЦРЛ Лариси Кузьменчук.

За добу не зафіксовано жодного летального випадку в людей з коронавірусом. Загалом же від коронавірусної інфекції померли 138 осіб. З них – 21 із Переяславської ТГ та 17 із сіл колишнього району. За добу з лікарні виписали чотирьох людей. За весь період епідемії одужало 1245 осіб. Серед них – 374 містян та 222 жителів сіл району. На амбулаторному лікуванні перебуває 63 особи (27 січня було 52).

Раніше Інформатор повідомляв про те, що за статистикою кількість метеозалежних людей з кожним роком зростає. Пропонуємо п’ять корисних порад для того, щоб позбутися головного болю.

Оксана Симоненко