ЖИТТЯ

Як у громадах Переяславщини борються зі сніговою стихією

Снігопад на Переяславщині триває. З учорашнього вечора комунальні підприємства чистять дороги. Як саме у громадах колишнього району борються зі стихією?

Студениківська ТГ вже розробила певний алгоритм дій у надзвичайних ситуаціях подібного характеру. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на допис Студениківської ОТГ у Facebook. До розчищення доріг залучили техніку комунального підприємства “Господар”, а також техніку сільськогосподарських підприємств. Станом на 12 годину дня прочистили дороги у селі Соснова, Козлів та Переяславське. Роботи ще тривали у Семенівці, Леляках, Сомковій Долині, Соснівці, Пристромах, Студениках та Строковій.

У посиленому режимі працює й Дівичківська територіальна громада. З 4-ї ранку без перерви працює техніка для розчистки снігових заметів, а також техніка фермерських господарств. Про це сьогодні о 9:43 повідомили на офіційному сайті громади. Чищення доріг проходить у два етапи: перший – для прокладання руху, другий – для розширення простору дороги. Голова Дівичківської ТГ Олександр Слюсар запевнив, що ситуація на дорогах населених пунктів під контролем.

У Дівичківській ТГ почали працювати ще о 4-й ранку

Циблівська територіальна громада теж не відстає  Як зазначено у дописі керуючої справами виконкому Цибліської сільради Катерини Степанчук у Facebook, близько 10-ї ранку тривало розчищення доріг населених пунктів громади. Тут також допомагає сільськогосподарська техніка. Крім неї, працює техніка комунального підприємства “Заповіт”. Жителів громади просять утриматися від виходу з дому без нагальної потреби.

Про чищення доріг від снігу в Переяславі детальніше ви можете прочитати за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору