ЖИТТЯ

У Переяславі триває снігопад: комунальники розчищали головні дороги вночі, зранку їдуть в мікрорайони

27 січня ввечері у Переяславі розпочався сильний снігопад. Опади тривають дотепер. Комунальники працювали протягом всієї ночі, працюватимуть і сьогодні.

Вчора о 19:00 на розчищення та посипання доріг піскосумішшю виїхали три трактори, один МАЗ із піскосумішшю та навантажувач. Працювали до 0:20. Після невеликої перерви о третій ночі знову повернулися до роботи. Розчистили центр та всі головні вулиці міста, тротуари. Витратили 86 тонн піскосуміші. Про це Інформатору повідомив начальник переяславського ВУКГ Віктор Коркач.

– Протягом ночі від цеху “Благоустрій” чергував Олександр Легкодух, сьогодні заступає Олександр Артюх, – зазначає Коркач. – Зараз хлопці буквально вип’ють кави і о 9:20 повертаємося до роботи. Трактори роз’їдуться по мікрорайонах міста: на Підварки, Андруші, Лагері, Борисівку, район Жовтої церкви, розчистимо також на території лікарні. Хочу зауважити, що на дорогах часом виходить “каша” через те, що пісок і сіль закупили ще у 2019 році. Сіль за цей час втратила свої властивості й не тане. Варто було докупити свіжої цього року. Але коли я прийшов на посаду, то вже, на жаль, не було заплановано коштів на це.

На тротуарах на вулиці Богдана Хмельницького зараз “каша”

Вчора працівники ВУКГ також почали розчищати берег річки Альта. Фоторепортаж дивіться за посиланням.

Віталій Усик

Фото: Андрій Дударь

Нагору