ЖИТТЯ

Біля Переяслава зіткнулися два автомобілі: водій одного з них загинув відразу

Сьогодні зранку, 29 січня, на трасі Переяслав-Бориспіль поблизу села Єрківці сталася ДТП. Водій однієї з автівок загинув на місці.

29 січня о 6:47 до Переяслав-Хмельницького відділу поліції надійшов виклик зі служби “102”. На трасі Переяслав-Бориспіль біля села Єрківці трапилося лобове зіткнення двох автомобілів: Hyundai Accent та ЗАЗ Forza. Водій Hyundai громадянин Ч.С. 1970 р.н. рухався з боку Борисполя, не врахувавши обставин на дорозі, перевищив швидкість і виїхав на зустрічну смугу. У цей момент зіткнувся із ЗАЗ Forza. Про це Інформатору повідомили у Переяслав-Хмельницькому відділу поліції.

У результаті зіткнення водій Hyundai Accent, киянин, загинув на місці події. Пасажирка Hyundai Ч.Г. 1973 р.н. отримала забій грудної клітки. Пасажири ЗАЗ також отримали травми: Р.М. 1993 р.н. — закритий перелом правого плеча, Р.С. 1987 р.н. — садини та різані рани обличчя. Водія ЗАЗ С.О. 1965 р.н. доставили до Бориспільської лікарні, його травми встановлюються.

Із відео на Telegram-каналі DTP KIEV INFO відомо, що на місце аварії виїхали чотири карети швидкої допомоги. Рух на трасі був частково перекритий.

Нагадаємо, раніше у Переяславі біля ресторану “Діброва” на вулиці Шкільній сталася ДТП. Зіткнулися три автомобілі.

Нагору