ЖИТТЯ

У Переяславі 30 січня проведуть лижні змагання: взяти участь можуть всі охочі

Завтра, 30 січня, відбудуться змагання з лижного спорту з нагоди Дня героїв Крут та Дня героїв Трубежа. Долучитися можуть всі повнолітні.

У суботу, 30 січня, о 10:00 у Просвітницькому центрі “Народний музей” за адресою вулиця Шевченка, 3 відбудеться відкриття заходу та реєстрація учасників. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на допис Миколи Богатира у Facebook.

Тут же учасники зможуть перевдягнутися, а також відбудеться нагородження переможців. Взять участь можуть всі охочі віком від 18 років. Змагатися можна на дистанції 1 або 2 кілометри.

Захід відбудеться за підтримки ГІ “Корінь нації”, Переяславської міської ради та СК “Ветеран”. Партнерами є ГО “Переяславський клуб Джура”, ГО “Переяславське князівство”, ТІЦ “Переяслав”.

Микола Богатир закликає всіх брати гарячий чай та лижі й долучатися до активного відпочинку. Наголошує: “У кого лиж не буде, ми щось для вас придумаємо. Після змагань можна прогулятися на лижах у своє задоволення. Все безкоштовно. Приходьте, коротенько згадаємо сторінки нашої історії, вшануємо наших героїв та активно відпочинемо”.

Нагадаємо, снігопад на Переяславщині триває. Як саме у громадах колишнього району борються зі стихією, читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Фото із сайту міської ради за 2018 рік

Нагору