ЖИТТЯ

Цуценята Ляля, Альона та Булочка з притулку в Переяславі мріють про домівку

У переяславському собачому притулку наразі утримується 63 тварини, які чекають, коли люблячі родини заберуть їх до себе. Сьогодні ми познайомимося з трьома маленькими дівчатками – Лялею, Альоною та Булочкою.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку. Вона наголосила, що маленьких цуценят стерилізувати зарано, тому подальша стерилізація буде безкоштовною. А поки, хай підростають!

ЛЯЛЯ

Ляля наймолодша з цієї трійки, але точно найактивніша. Її знайшли на вулиці Мазепи, а потім забрали до притулку. У цієї собаки яскравий характер: любить гратися, бігати, потребує простору для активності. У Лялі дуже яскраві чорні очі, котрі виділяються на фоні світлої шерсті. Це красиве цуценя чекає, коли його заберуть до домівки.

Вік: приблизно 4-5 місяців

Ляля

АЛЬОНА

Альона – собака-компаньйон. Такі тварини не вміють сумувати, вони дуже добрі й чемні, завжди тягнуться до людей. Компаньйони добре почуваються як у невеликій квартирі, так і у просторому будинку. Альона слухняна дівчинка, любить обійми. Цю собачку знайшли на вулиці Можайській.

Вік: приблизно 5-6 місяців

Альона

БУЛОЧКА

Активна, доброзичлива, розумна – все це про маленьку Булочку. Вона народилася біля дитячого садочка “Золотий ключик”, її мама – безпритульна собака. Зовні Булочка нагадує породу бігль. Такі тварини люблять увагу до себе, а також якомога більше прогулянок надворі. Булочка мріє, що знайдеться той, хто стане її господарем.

Вік: приблизно 5-6 місяців

Булочка

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Тиждень тому Інформатор розповідав про Пулю, Лолу й Олю. Ці собачки також чекають на своїх господарів.

Юлія Кравченко

Нагору