Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Пуля, Лола й Оля чекають на господарів: історії собак із притулку в Переяславі

У собачому притулку в Переяславі зараз утримують 62 собак. Тиждень тому ми зняли відеорепортаж звідти. З того часу одна тваринка знайшла свого господаря, але на її місце відшукали нового безпритульного собаку. Сьогодні ви ближче познайомитеся з трьома песиками, котрі потребують домівки.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку. Вона також зазначила, що кожна тваринка стерилізована й чекає свого нового господаря.

ПУЛЯ

Ця собачка має гарне ім’я, котре повністю відповідає її жвавому характеру. Пуля дуже весела й активна дівчинка, любить людей і мріє скоріше знайти домівку. Коли вона була ще цуценям невідомі підкинули Пулю в під’їзд Аліни Литвин (членкиня ГО “У добрі руки”), саме так собака й потрапила до притулку.

Вік: приблизно 9-10 місяців

Вага: 22 кг

Пуля

ЛОЛА

Лола належить до собак-компаньйонів, тобто вона ідеально впишеться у будь-яку родину. Компаньйони люблять усіх: і дітей, і дорослих, і літніх людей, і навіть інших домашніх тварин. Вони податливі і швидко пристосовуються до нових умов. У Лоли є дві сестри, які вже знайшли свою домівку. Тепер і вона чекає на свого майбутнього господаря.

Вік: приблизно 9-10 місяців

Вага: 15-17 кг

Лола

ОЛЯ

Оля – надійний охоронець і хороший друг. У притулку вона стала почесним донором після того, як врятувала життя іншій собачці, яка потребувала переливання крові після укусу кліща. Оля енергійна, кмітлива і спостережлива собачка. Вона стане надійною опорою для великої сім’ї або вірним товаришем для самотньої людини. Собаки-охоронці, до яких належить Оля, швидко прив’язуються до людей та до території, яку вони охороняють.

Вік: приблизно 9-10 місяців

Вага: 20-22 кг

Оля

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Пункт тимчасової перетримки собак у Переяславі активісти створили у 2018 році. Тетяна Чеботарь, Олена Вдовиченко, Вадим та Тетяна Аврамичі побачили, що популяція безпритульних собак у місті катастрофічно зростає, тому влаштували флешмоб “Я стерилізую”. Згодом виникла ідея створити громадську організацію “У добрі руки”, яка займається цим питанням глобальніше. Подробиці читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору