ЖИТТЯ

У Переяславі лижними змаганнями вшанували героїв Крут та героїв Трубежа: як це було

Сьогодні, 30 січня, у Переяславі відбулися лижні змагання, приурочені до Дня героїв Крут та героїв Трубежа. Захід пройшов у два етапи: просвітницька частина та власне змагання. Четверо людей стали переможцями.

Просвітницька частина розпочалася о 10:00 біля входу у “Народний музей”. Виступили активіст та організатор змагань Микола Богатир та заступниця голови міськради Оксана Степаненко. Учасники в цей час готувалися до спортивної частини. Лижників розділили на три вікові категорії, кожен отримав свій порядковий номер за столом реєстрації. Окремо виділили категорію “жінки”. Загалом зареєструвалося 17 людей, але ще понад 10 осіб брали участь без реєстрації, просто для задоволення. Інформатор побував на змаганнях і повернувся з відеорепортажем.

Долати дистанцію спортсмени почали приблизно о 10:30 на Стогніївському шляху. У віковій категорії 60+ (800 метрів) переміг Олександр Кунах, у категорії 40-59 (1,6 км) — Анатолій Дима, у 18-39 (2,4 км) — Микола Богатир, у категорії “жінки” (800 м) перемогла Софія Горобченко.

Деякі учасники поділилися своїми враженнями від заходу. Подробиці дивіться в нашому відеорепортажі.

Сніг не стане перепоною!

Залучайте дітей до зимових видів спорту

Навіть викладачі університету беруть участь

Переможниця Софія Горобченко

Микола Богатир організовує подібні заходи не перший рік

Нагороди переможців

Тут є цікава інформація

Дистанція для кожного різна

Без допомоги не обійшлося

Нагадаємо, сьогодні, 30 січня, у спортзалі педуніверситету відбувся останній тур у групі А чемпіонату Переяславщини з футзалу. Як це було, читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Фото та відео: Андрій Дударь

Нагору