ГРОШІ

Для навчальних закладів Переяславської ТГ закуплять “молочки” на понад два мільйони гривень

Відділ освіти Переяславської міської ради хоче закупити на 2021 рік 6 тисяч кг вершкового масла, 3500 кг сиркової маси з родзинками та 35 тисяч літрів молока. Планує витратити на це щонайбільше 2252000 гривень.

На 2021 рік закладам освіти Переяславської ТГ необхідно закупити 6 тисяч кілограмів вершкового масла, 3500 кілограмів сиркової маси з родзинками та 35 тисяч літрів молока. Орієнтовна сума, яку планують витратити з бюджету громади, – 1 млн 80 тисяч гривень на масло, 402 тисячі 500 гривень на сир та 770 тисяч гривень на молоко. Повідомлення про тендери з’явилося на Prozorro сьогодні, 1 лютого. Прийом заявок триватиме до 17 лютого, а 18-го розпочнуться аукціони. Про це повідомляє Інформатор.

Переможці тендерів повинні протягом 2021 року постачати “молочку” (масло –  двічі на тиждень, сир та молоко –  щодня) в такі освітні заклади Переяславської ТГ: ЗОШ №№1-7 Переяслава, міські ДНЗ “Малятко”, “Берізка”, “Золотий ключик”, “Сонечко”, “Любавонька”, Вовчківська, Гайшинська, Гланишівська, Дем’янецька, Великокаратульські гімназії, Великокаратульський ЗДО “Калинка”, Мазінський ЗДО “Ягідка”. При цьому масло має бути не нижче 73% жирності, консистенція має бути щільною, однорідною, без добавок та рослинних домішок. Сиркова маса повинна бути 9-відсоткової жирності. Молоко повинне бути пастеризованим, 2,5-відсоткової жирності.

Нагадаємо, голова Циблівської ТГ Олександр Палагута 30 грудня потрапив у ДТП на службовому автомобілі. Переяславський суд визнав його винним в аварії. Однак він подає апеляцію.

Віталій Усик

Нагору