ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте сандвіч з грибами та сиром

У 90-х після відкриття закладів швидкого харчування сандвічі стали популярними в Україні. Кожен створює свій різновид сандвіча, роблячи його нестандартним, мобільним і зручним для вживання.

Інформатор підготував для вас простий рецепт пікантного сандвічу.

Інгредієнти:

  • 2 шматки білого хліба
  • 80 г шампіньйонів
  • 30 г твердого сиру
  • 20 г вершкового масла
  • 20 г руколи
  • сіль та перець за смаком

Приготування: 

  1. На розігрітій сковорідці розтопіть масло, додайте нарізані тонкими пластинами шампіньйони, обсмажте на середньому вогні. Соліть та перчіть гриби за смаком.
  2. Шматочки хліба підсушіть в тостері або на сковороді. На один шматок викладіть натертий сир, гриби та руколу, на інший — лише сир. Покладіть сандвіч на суху сковорідку, накрийте кришкою та підсмажуйте на слабкому вогні, доки не розтопиться сир.

Оксана Симоненко

Нагору