У 90-х після відкриття закладів швидкого харчування сандвічі стали популярними в Україні. Кожен створює свій різновид сандвіча, роблячи його нестандартним, мобільним і зручним для вживання.
Інформатор підготував для вас простий рецепт пікантного сандвічу.
Інгредієнти:
- 2 шматки білого хліба
- 80 г шампіньйонів
- 30 г твердого сиру
- 20 г вершкового масла
- 20 г руколи
- сіль та перець за смаком
Приготування:
- На розігрітій сковорідці розтопіть масло, додайте нарізані тонкими пластинами шампіньйони, обсмажте на середньому вогні. Соліть та перчіть гриби за смаком.
- Шматочки хліба підсушіть в тостері або на сковороді. На один шматок викладіть натертий сир, гриби та руколу, на інший — лише сир. Покладіть сандвіч на суху сковорідку, накрийте кришкою та підсмажуйте на слабкому вогні, доки не розтопиться сир.
Оксана Симоненко