ЖИТТЯ

Студенти університету Переяслава перемогли на чемпіонатах України з легкої атлетики

У Сумах відбулися змагання з легкої атлетики. У них успішно виступили студенти переяславського університету. 

27-28 січня у місті Суми проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів, а 30-31 січня – командний чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні. Студенти переяславського університету вибороли перемоги у своїх категоріях. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Університету Григорія Сковороди у Переяславі.

У юніорському чемпіонаті в секторі зі штовхання ядра перемогу здобув студент першого курсу цього факультету Іван Демиденко, показавши особистий рекорд – 15 м 23 см. Спортсмен виборов право захищати честь країни на міжнародних змаганнях, які відбудуться 26-27 лютого у Білорусі. У командному чемпіонаті України з легкої атлетики в приміщенні теж у штовханні ядра перемогу здобула студентка четвертого курсу факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Тетяна Кравченко.

Нагадаємо, що 30 січня у Переяславі відбулися лижні змагання, приурочені до Дня героїв Крут та героїв Трубежа. Захід пройшов у два етапи: просвітницька частина та власне змагання. Четверо людей стали переможцями.

Нагору