ЖИТТЯ

У Переяславі та деяких селах можуть відключити світло: де і коли

У вівторок Переяслав та деякі села колишнього району можуть лишитися без світла. Його відключать у зв’язку з плановим технічним обслуговуванням та чисткою траси.

У вівторок, 2 лютого, електроенергію можуть відключити у місті Переяслав, у селі Дениси, Соснова, Студеники, Строкова та Сомкова Долина у зв’язку із плановим технічним обслуговуванням та чисткою траси. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 17:00

  • у Переяславі – на вулицях Поліській, Делегацькій, Гостинній, Віктора Авраменка, Зустрічній, Краєвидній, Ярослава Мудрого, Короленка, Чайковського, Гоголя, Лермонтова, Павла Тетері, Панаса Мирного, Міщанській, Лесика, Гагаріна, Ярослава Потапенка, Підварській, Петропавлівській, Квітки-Основ’яненка, Гаяринській, Городищенській, Козацькій, Михайла Леонтовича, Корнійчука, Магдебурзького права, Гімназійній, Богдана Хмельницького, Шевченка.

З  9:00 до 16:00: 

  • у Денисах (Ташанська ТГ) – на вулицях Незалежності, Центральній, провулку Миру, провулку Свободи, Чапаєва, Городищенській, провулку Б. Хмельницького, Молодіжній, Ватутіна, Золотогірській, Соборній, Набережній, Таращанській, провулку Павлюченка, Шевченка, Вишневий Яр, Береговій, Заболотнього, Форостовського.
  • у Соснові (Студениківська ТГ) – на вулицях Леніна, Космонавтів, Береговій, Гагаріна, Жовтневої Революції, Поліській, Садовій, Перемоги, провулку Перемоги, Радянській, Новомарківській.
  • у Студениках (Студениківська ТГ) – на вулиці Польовій.
  • у Строковій (Студениківська ТГ) – на вулицях Лісовій, Луговій.
  • у Сомковій Долині (Студениківсьака ТГ) – на вулиці Якима Сомка.

Нагадаємо, голова Циблівської ТГ Олександр Палагута 30 грудня потрапив у ДТП на службовому автомобілі. Переяславський суд визнав його винним в аварії. Однак він подає апеляцію.

Оксана Симоненко

Нагору