ЖИТТЯ

Спіймали злодіїв, знайшли наркотики та боєприпаси: як поліцейські Переяслава провели вихідні

Упродовж вихідних працівники поліції виявили кілька порушень. Зокрема, зупинили злодіїв кабелів, знайшли боєприпаси та наркотики.

На минулих вихідних працівники відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського районного управління поліції виявили чотирьох осіб, що демонтували телекомунікаційні кабелі. Поліцейські вилучили речові докази, а саме автівку та прилад для пошуку кабелю. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (кражіка) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку місцевого відділу поліції.

Під час патрулювання в Ковалині (Дівичківська ТГ) поліцейські помітили підозрілого чоловіка. Здійснивши поверхневу перевірку, виявили у нього політиленовий пакунок з речовиною, зовні схожою на канабіс. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Також під час санкціонованого обшуку домоволодіння мешканця району працівники поліції виявили три протитанкові міни, патрони, речовину, зовні схожу на канабіс та речовину, зовні схожу на амфетамін. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, голова Циблівської ТГ Олександр Палагута 30 грудня потрапив у ДТП на службовому автомобілі. Переяславський суд визнав його винним в аварії. Однак він подає апеляцію.

Нагору