Переяслав Перейти на сайт

За вихідні у лікарні від коронавірусу помер житель Переяслава

За вихідні від коронавірусу померла одна людина із Переяслава та ще одна із села ТГ Переяславщини. На стаціонарному лікуванні перебуває 27 осіб. 

Станом на ранок 1 лютого в інфекційному відділенні ЦРЛ перебуває 27 пацієнтів з COVID-19 (29 січня була 31 особа). З-поміж них – 15 жителів Переяславської ТГ та 4 із сіл інших ТГ колишнього району (29 січня було 17 та 7 відповідно). Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний звіт директорки ЦРЛ Лариси Кузьменчук.

За вихідні від коронавірусу помер чоловік 1949 р.н. із Переяслава та ще одна людина із іншої ТГ Переяславщини. Загалом від коронавірусної інфекції померла 141 особа. З них – 22 із Переяславської ТГ та 19 із сіл колишнього району. За вихідні з лікарні виписали сімох людей. За весь період епідемії одужало 1256 осіб. Серед них – 377 містян та 251 жителів сіл району. На амбулаторному лікуванні перебуває 62 особи (29 січня було 68).

Нагадаємо, що за останні декілька днів випало багато снігу, це принесло незручності як пішоходам, так і водіям. Водії мають бути особливо пильними, адже відповідають не лише за своє життя, а й інших учасників дорожнього руху.

Оксана Симоненко