ЖИТТЯ

Переяслав і п’ять сіл району можуть лишитися без світла: графік відключень

У четвер Переяслав та п’ять сіл можуть лишитися без світла. Енергопостачання відключать у зв’язку з чисткою ліній електропередач.

У четвер, 4 лютого, електроенергію можуть відключити у місті Переяслав та у селах Гайшин, Дем’янці, Гребля, Козлів і Пристроми у зв’язку з чисткою ліній електропередач. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 9:00 до 16:00:

  • у Переяславі – на вулицях Святилівській, Борисоглібській, Громовій, Богомольця, Гаврила Куреди, Остапа Вишні, Соборній, Борисівське поле, Можайській, Металургів, Заповітній, Наливайка, Тітовського, Привітній, Ранковій, Криворізькій, Миколи Костомарова, Свободи, Героїв Дніпра, Волошковій, Михайла Леонтовича, адмірала Нахімова, Весняній, Літній, Житній, Вечірній, Володимира Мономаха, Глібовича, Грушевського, Кожум’яки, Пєсклова, Гончара та Богдана Хмельницького.
  • у Греблі (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Миру та Новій.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулицях Гайовій та Шевченка.
  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Партизанській, Кучеренка, Озерній, Шкільній, Центральній, Молодіжній, Володі Ганзі та на провулку Кучеренка.
  • у Козлові (Студениківської ТГ) – на вулиці Піщаній.
  • у Пристромах (Студениківська ТГ) – на вулицях Першотравневій, Гордіївській, 1-го Травня, Свободи, Набережній, Сонячній, Черняховського, Козацькій, Незалежності, Шевченка, Польовій, Покровській, 30 років Перемоги, Молодіжній, Перемоги, Миколаївській та Броварській.

Нагадаємо, у Переяславі з 25 січня після локдауну почали діяти обмеження помаранчевої зони. Втім, не всі музеї Переяслава відкрилися повністю. В Музеї народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини зараз діють правила такі ж, як і під час локдауну. Які карантинні обмеження діють зараз читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору