ЖИТТЯ

Антоніну Курченко та Віталія Біденка з Переяслава відзначили подяками обласного управління культури

Колишніх начальників відділу культури міськради Переяслава та Переяслав-Хмельницької РДА відзначили подяками за успішну роботу в 2020 році. Нагородження провели під час засідання колегії управління культури КОДА.

Третього лютого у Києві в приміщенні КОДА відбулося засідання колегії працівників культури області. Обговорили актуальні питання галузі культури, мистецтв, охорони культурної спадщини Київщини, зокрема говорили про можливість збереження широкої мережі закладів, яка наразі налічує 1814 об’єктів. Також за сумлінну роботу у 2020 році відзначили 36 працівників культури Київщини, серед них – двоє із Переяславщини. Про це повідомляє Інформатор.

Подяки від Управління культури КОДА отримали колишня начальниця відділу культури Переяслава Антоніна Курченко та начальник районного відділу культури Переяслав-Хмельницького району, який наразі ліквідовується, Віталій Біденко. Нагадаємо, що Курченко звільнилася з посади 8 грудня минулого року, Біденко офіційно працює на своїй посаді останній дні.

Як зазначила в коментарі для Інформатора Антоніна Курченко, її особисто запросили на цей захід, хоча в “культурі” вона вже й не працює.

– Це був також своєрідний жест вдячності за роботу, оскільки для багатьох відзначених це був один із останніх днів на роботі. Минулий рік став справді досить нелегким і особливим для працівників культури. Через епідемію ми мали пристосовуватися до нових умов роботи, організовувати онлайн-заходи. Ми влаштовували пленери, арт-перфоманси, випускали каталоги. Наше онлайн-святкування Дня міста було одним із найкращих в області, так мені говорили колеги. Про всі свої заходи ми звітувалися, їх висвітлювали на сайті КОДА. Для відзначення мене запропонувало не керівництво міста, а так вирішили в управлінні культури.

Нагадаємо, що після звільнення Антоніни Курченко на посаду начальника відділу освіти стажувалася Анна Скляренко. 21 січня цього року вона офіційно приступила до роботи.

Віталій Усик

На фото: Антоніна Курченко з начальником Управління культури КОДА Дмитром Гончаренком

Нагору