Інформатор Переяслав

ВЛАДА

Анна Скляренко офіційно стане начальницею відділу культури Переяслава 21 січня

Анна Скляренко стажувалася на посаду начальника відділу культури та туризму Переяславської міськради із 11 грудня минулого року. Тривало стажування протягом місяця.

Після закінчення стажування Анна Скляренко успішно пройшла конкурс. Відповідно комісія рекомендувала її на посаду начальника відділу культури та туризму. Сама переможниця конкурсу написала заяву щодо призначення на посаду із 21 січня. Про це Інформатору стало відомо із джерел у міській раді.

Офіційного розпорядження поки що немає. Однак голова міської ради Вячеслав Саулко підтвердив Інформатору, що Скляренко вже приступила до обов’язків. “Для мене вона працює у відділі ще із самого початку стажування, тобто я її не розглядав, як стажерку. Навіть не сумнівався в її компетентності”, – зазначив очільник громади.

Анна Скляренко поки що не підтверджує призначення, мовляв, розпорядження немає. Проте активно працює у відділі. Офіційно виконує обов’язки начальниці відділу культури та туризму наразі Вікторія Гуріна.

Анна Скляренко (29 років) була начальницею відділу культури Переяслав-Хмельницького РДА із червня 2016 року до серпня 2018-го. Із вересня 2018-го до січня 2020-го була заступницею голови РДА із соціально-гуманітарних питань.

Нагадаємо, 8 грудня Антоніна Курченко “за згодою сторін” звільнилася з посади начальника відділу культури Переяслава. Своє рішення коментувати відмовилася.

Віталій Усик

Нагору