ВЛАДА

Анна Скляренко стажується на посаду начальника відділу культури Переяслава

Анна Скляренко відсьогодні стажуватиметься на посаду начальника відділу культури Переяслава. Триватиме це протягом місяця.

Із 11 грудня Анна Скляренко (29 років) стажуватиметься на посаду начальника відділу культури та туризму Переяславської міської ради. Така інформація з’явилася на Facebook-сторінці “Переяслав Переяслав”. Скляренко підтвердила її Інформатору.

– Як відомо, ця посада вакантна і на неї оголошено конкурс, відповідно до законодавства, я маю право пройти стажування за погодження місцевої ради, – зазначила Анна Скляренко. – Написала заяву і от сьогодні прийшла на знайомство з представниками відділу культури. Хоча в принципі ми давно знайомі, бо разом творили культуру на Переяславщині. Я стажуватимуся протягом місяця. За цей час маю вивчити нову для мене інформацію, опанувати навички, які раніше не використовувала в роботі, та побудувати план дій для реалізації основних завдань у сфері культури з урахуванням викликів та змін сьогодення, якщо матиму для цього можливість в майбутньому.

За Анною Скляренко закріплять керівника, держслужбовця, відповідального за стажування. Як йдеться у Положенні про порядок стажування у державних органах, особа (не державний службовець), яка після успішного закінчення стажування виявила бажання працювати в цьому державному органі, проходить конкурс. При  цьому  їй   надається перевага над особами, які беруть участь у цьому конкурсі, але  не проходили стажування.

Анна Скляренко була начальницею відділу культури Переяслав-Хмельницького РДА із червня 2016 року до серпня 2018-го. Із вересня 2018-го до січня 2020-го була заступницею голови РДА із соціально-гуманітарних питань.

Нагадаємо, 8 грудня Антоніна Курченко “за згодою сторін” звільнилася з посади начальника відділу культури Переяслава. Своє рішення коментувати відмовилася.

Віталій Усик

Нагору