Переяслав Перейти на сайт

Без фруктів, зате з м’ясом: як базарується у Переяславі при 16 градусах морозу

На Шкільній ряди з палатками не заповнені. На “Даринок” продавці фруктів та овочів не приїхали, напевно, тому що дуже холодно. 

7 лютого на недільний базар прийшло не дуже багато людей, адже температура знизилась до 16 градусів морозу. На Шкільній були вільні місця в рядах з палатками, торговці робили навіть розпродаж деяких речей. На “Даринок” продавці фруктів та овочів не приїхали. Зате тут продавали домашню консервацію, гарбуз та яйця (як курячі, так і перепелині).

Ціна на свинячу лопатку та підчеревину трохи знизилась, порівняно з минулим тижнем, а на бройлера, навпаки, піднялась на 5 гривень. У м’ясному павільйоні зібралось найбільше людей, можливо, тому що там тепліше. Ціна на рибу в цілому не змінилась. Майже всі продавці та покупці дотримуються карантинних обмежень та носять захисні маски.

Інформатор розповість вам, які ціни на продукти сьогодні та що можна придбати на базарі.

Цього разу ми подивилися, що із теплого одягу ще можуть придбати собі жінки.

Бройлер курки

У м’ясному павільйоні великий вибір свинини

Рибу можна придбати навіть уже почищену

Людей на “Даринку зараз зовсім мало

Взуття на будь-який смак: від чобітків до ботфортів

Безліч милих шапок для дівчат

До слова, кожен з нас бажає забезпечити собі комфортне, фінансово стабільне життя. Незалежно від того, якими є ваші пріоритети щодо матеріальних благ, гроші вирішують багато, тому слід вміти раціонально поводитися з ними. Інформатор дав кілька простих порад, як витрачати менше коштів.

Оксана Симоненко