Переяслав Перейти на сайт

Візьміть участь у святковому марафоні до Дня закоханих

Скоро настане 14 лютого – день всіх закоханих, і саме час зробити щось незвичайне та цікаве. Наприклад, можна взяти участь у творчому марафоні, присвяченому цьому дню.

До Дня закоханих КЗ КОР “Київський обласний центр народної творчості” за підтримки управління культури КОДА оголосив святковий марафон сімейних і закоханих дуетів “Струни серця”. Участь у ньому можуть взяти аматорські творчі дуети (як сімейні пари, так і “просто закохані”) з Київської області. Відео учасників мистецького марафону розмістять на YouTube-каналі Київського обласного центру народної творчості, а також на сторінках Центру та Управління культури КОДА у Facebook. Про це повідомляє Інформатор.

Мистецькі номери мають бути на тему кохання, любові, сім’ї, стосунків між жінкою і чоловіком. До 12 лютого прийматимуть відеозаявки у таких жанрах:

  • Вокальний (ліричні, жартівливі, родинно-побутові, балади).
  • Інструментальний (інструментальні дуети творів любовної тематики).
  • Хореографічний (танцювальні постановки для дуету на тему кохання).
  • Розмовний (гуморески в парі, дуетний stand-up театральні дуети на тему кохання і любові).
  • Живопис (мальовані роботи на тему кохання).
  • Фотографія (фотороботи на тему кохання).

Необхідно надіслати на електронну адресу організаторів kocntkor@ukr.net відео (або посилання на YouTube) твору (або скан роботи), які учасники подають на участь. Разом з відео (сканом) слід надати коротку анотацію твору (роботи) – автори музики, слів, аранжування, виконавці. Подані твори мають бути винятково українською мовою.

Нагадаємо, що черговий зимовий тиждень почався урочисто – з нового місяця. Лютий радує нас справжніми зимовими морозами, це неодноразово проілюстрували жителі Переяслава у стрічках соцмереж.

Оксана Симоненко