ЖИТТЯ

Піца, квіти та обійми із Саулком: що цього тижня публікували в Instagram жителі Переяслава

Черговий зимовий тиждень почався урочисто – з нового місяця. Лютий радує нас справжніми зимовими морозами, це неодноразово проілюстрували жителі Переяслава у стрічках соцмереж.

Ми знову зайшли до Instagram, щоб підбити підсумки першого лютневого тижня. Яким він був для переяславців, розкаже й покаже Інформатор.

Зима йде повним ходом! Переяславців гріють не тільки теплі светрики й шарфи, а ще й обійми близьких людей. Завжди приємно спостерігати за щасливими людьми, саме тому ми й ділимося з вами цими щирими кадрами.

@artiukhsveta

@artiukh.nadiushka

Скільки чарівних дівчат живе в Переяславі! Ми певні, більше таких немає ніде. Цим красуням вдається мати неперевершений вигляд навіть в моменти, коли вони мружаться від сильних морозів. Фотографії вийшли неймовірні й дуже атмосферні.

@_inna_gusarova_

@m.eneergy

А цей юнак, певно, зміг добре відпочити цього тижня. Смачна їжа — один з невід’ємних атрибутів для гарного настрою. Зазначимо також, що хлопця звати Назар Олійник і раніше ми вже публікували цікаву статтю про його татуювання.

@chik0til0_x53

Ну що тут скажеш, хтось ліпить сніговика чи насолоджується піцою, а є й ті, хто щасливий від простих обійм. Ось ця маленька дівчинка надзвичайно радісна. Можливо, через те, що обіймає її голова нашої громади Вячеслав Саулко?

@so.fiia3029

Дякувати богу, є ще в цьому світі справжні джентльмени! Букет червоних та білих троянд змусить розтанути чи не кожну дівчину й жінку. Цей хлопець вміє вражати.

@t.khodakivskiy

А цю молоду дівчину хтось вже встиг порадувати. На фото прекрасно все: від квітів до одягу. Красуні точно змогли підняти настрій на тиждень вперед. Ми впевнені, що вона досі милується цим рожевим букетом.

@_artistka_03

Ось що значить продуктивна зима! Сніговички з морквинками вже встигли всім набриднути, тому люди ліплять великих сніжних левенят. Цей білий красень не може не привертати уваги, як і чарівна усмішка жінки, яка стоїть поряд. Цікаво, скільки пар рук працювало над таким красенем?

@dubina_ira_

Наша остання героїня, мабуть, вирішила продовжити челендж минулого тижня під назвою “Мені не холодно”. Придивіться до фотографії уважніше. У вас також склалося враження, ніби ця леді вміє літати? У Переяславі й не таке побачиш.

@maryna_onoshchenko

Якщо вам не вдалося знайти свої фото у цій публікації, ви можете звернути увагу на підбірку з минулого тижня.

Юлія Кравченко

Нагору