ЖИТТЯ

Що публікували в Instagram жителі Переяслава цього тижня: найкращі фото

Минає черговий зимовий тиждень. Настав час підбивати його інстаграмні підсумки.

Інформатор вирушив на пошуки щасливих моментів із життя переяславців, які вже встигли стати спогадами. У цьому допомогла соцмережа Instagram.

Почнімо з гойдалки, про яку ми вже писали раніше. Це місце стало популярним майданчиком для фотозйомки як професійної, так і аматорської. Навіть морозний сніжний тиждень не зміг стати перепоною для переяславців. Ці три фотографії — маленька частинка з усього того, що накопичилося в Instagram за тиждень.

@liudmylatovkun

@nataliya_globa

@mariapiltay

А ось ці чарівні дівчата-переяславки одяглися максимально комфортно для природних, живих фотографій. Ми вважаємо, що знімки вдалися.

@diachuk_kate

@daria_andriiash

Цього тижня й домашні улюбленці не залишилися без уваги. Собаки люблять дві речі — сніг і багато простору. Це вкотре змогла довести ось ця прекрасна дівчина зі своїм чотирилапим другом.

@its.me.helga

Велика компанія — завжди прекрасно. Людям з такою усмішкою не може бути нудно чи сумно. Ви також помітили, що тільки в однієї з них є рукавички? Напевно, їх сильно дружба гріє.

@olha_denysiuk

Центр міста завжди приковував до себе увагу, цей тиждень не став винятком. Хоча свята вже й позаду, а ялинку давно прибрали, у місті ще залишилися зелені красуні. Їх в нас точно ніхто не забере.

@viktoria___marchenko

Закохані пари керуються власною фантазією. Запевняємо — в них вона безмежна. Тільки погляньте на це фото! Таку зимову романтику має пережити кожен!

@cherneinastya

Можете також переглянути нашу минулу підбірку фото. Можливо, ви знайдете там себе.

Юлія Кравченко

Нагору