Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Котики також хочуть додому: зворушливі історії Оскара, Плюшки та Люсі

У пункті перетримки “Кіт у чоботях” наразі живе 20 котиків. Небайдужі забирають їх з вулиць Переяслава та привозять в притулок.

Пункт перетримки зараз розміщується у селі Харківці на вулиці Героїв, 15. Тут живе 20 котиків, п’ятьох раніше вже забрали у сім’ї: 2 кішечки та 3 коти. Організація “Кіт у чоботях” шукає приміщення для притулку, оскільки зараз він розміщується у будинку Тетяни Зайцевої, голови ГО. Тваринок у тимчасовому притулку лікують: їх привозять з вулиці, тому потребують допомоги. Допомагає вакциною ветеринар Руслан Саулко, бо грошей, які присилають люди, вистачає лише на корм та наповнювач для котів.

Тетяна Зайцева розповіла детальніше Інформатору про трьох котиків, які потребують люблячих господарів.

ОСКАР

Оскар породи “турецька ангора” має блакитні очі, а сам він білий, йому близько трьох років. Йому в притулку живеться тяжко, тому що глухенький, інші коти його б’ють. Він проглистований, вакцинований, чемний та лагідний. Хоче стати частиною люблячої сім’ї.

Оскар

ПЛЮШКА

Плюшка – це сіре маленьке, пухнасте кошенятко, дівчинка. Вона також проглистована, вакцинацію ще не робили, тому що вона хворіла. Дуже грайлива, любить різні іграшки і ніжитися на руках, лагідна. Кішечка може стати хорошим другом вашій дитині.

Плюшка

ЛЮСЯ

Люся за своїм окрасом схожа на альбіноса, тому їй не можна залишатись без дому, адже білі котики дуже вразливі до хвороб. В притулку вона вже два місяці, жвава. Їй приблизно рік. Проглистована та вакцинована.

Люся

Якщо ви хочете допомогти котикам або забрати когось із них собі, звертайтесь до Тетяни Зайцевої, голови громадської організації “Кіт у чоботях”:

Картка ПриватБанку 5168 7427 1574 5604

Тел.: (066) 695-69-28.

Нагадаємо, що у переяславському притулку зараз живе 61 собака, кожна з яких мріє потрапити в люблячу сім’ю. Недавно ми знайомили вас з трьома сестричками – Даною, Дусею та Діною.

Оксана Симоненко

Нагору