Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Сестри Дана, Дуся та Діна із собачого притулку в Переяславі чекають на люблячих господарів

У переяславському притулку зараз живе 61 собака, кожна з яких мріє потрапити в люблячу сім’ю. Сьогодні ми познайомимо вас з трьома сестричками – Даною, Дусею та Діною.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору детальніше про трьох собачок. Діна, Дуся та Дана – сестри, їх знайшли після недільних базарувань на “Даринку”, тому й вирішили, що клички будуть починатися саме з літери Д. До речі, цуценя на ім’я Ляля (про яке ми писали минулої суботи) цього тижня знайшло нову родину. Його забрала Наталія Бережна.

Ляля та її нова господарка Наталія

ДАНА

Дана – найспокійніша та найлагідніша з трьох сестер. Вона тягнеться до людей, буде гарним собакою-компаньйоном. Такі тварини дуже швидко навчаються новому та вміють адаптовуватися до раптових змін. Дана з білою шийкою та лапками чекає на родину, яка забере її до себе. Поки не стерелізована.

Дана

ДІНА

Діна неймовірно грайлива та ніжна тваринка, вона також порівняно спокійна. Відрізняється від своїх сестер тим, що має довгу та надзвичайно м’яку на дотик шерсть. Діна мріє потрапити у щасливу та люблячу родину. Не стерелізована.

Діна

ДУСЯ

Дуся найактивніша з усієї трійки. Вона любить стрибати, гратися та постійно шукає щось нове й цікаве. Такі тварини потребують простору, їм легше буде жити у приватному будинку або ж охороняти його знадвору. Собаки-охоронці дуже вірні й швидко прив’язуються до людей. Не стерелізована.

Дуся

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Інформація про інших тварин, які шукають домівку, є тут і тут.

Юлія Кравченко

Нагору