ЖИТТЯ

У лікарні Переяслава залишилося 12 пацієнтів з коронавірусом

За минулу добу від коронавірусної хвороби померла одна людина із одного із сіл Переяславщини. З лікарні виписали трьох людей.

Станом на ранок 10 лютого в інфекційному відділенні ЦРЛ перебуває 12 пацієнтів з COVID-19 (9 лютого було 17 осіб). З-поміж них – 6 жителів Переяславської ТГ та 3 із сіл інших ТГ колишнього району (9 лютого було 8 та 5 відповідно). Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний звіт директорки ЦРЛ Лариси Кузьменчук.

За минулу добу від коронавірусної хвороби померла одна людина із одного із сіл Переяславщини. Загалом же в переяславській лікарні померло 143 особи. З них – 22 із Переяславської ТГ та 21 із сіл колишнього району. За минулу добу з лікарні виписали трьох людей. За весь період епідемії одужало 1282 особи. Серед них – 394 містян та 235 жителів сіл району. На амбулаторному лікуванні перебуває 28 осіб (9 лютого була 41 особа).

Нагадаємо, що 9 лютого міськрайонна виконавча служба закрила Циблівську школу. Суд прийняв таке рішення через порушення пожежної безпеки в закладі.

Оксана Симоненко

Нагору