ЖИТТЯ

У Студениківській ТГ через негоду закривають школи

11 та 12 лютого синоптики прогнозують погіршення погодних умов. Через це в Студениківській ТГ вирішили закрити навчальні заклади.

На Facebook-сторінці Студениківської громади сьогодні, 10 лютого, оприлюднили звернення голови Марії Лях. У ньому йдеться про те, що через погіршення погодних умов прогнозують зростання снігового покриву ще на 20-30 сантиметрів. У боротьбі зі стихією задіють комунальну службу громади, техніку сільськогосподарських підприємств, які працюють на території громади. При цьому заради безпеки дітей школи громади 11 та 12 лютого працюватимуть дистанційно. Про це повідомляє Інформатор.

“Просимо віднестись до ситуації із максимальною серйозністю та розумінням. Водіїв приватного автотранспорту без нагальної необхідності просимо не користуватися автомобілями, відтермінувати свої поїздки та перечекати негоду вдома. Медичні заклади громади, рятувальна служба, поліцейський офіцер громади, старости, виконавчий апарат працюватимуть у звичному режимі”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 9 лютого міськрайонна виконавча служба закрила Циблівську школу. Суд прийняв таке рішення через порушення пожежної безпеки в закладі.

Нагору