ЖИТТЯ

Устриці, саксофон та освідчення: як святкуватимуть день закоханих в “Ichiro”

Наїстися від пуза устриць та мідій, випити вина та ще й під живу музику. А потім можна й освідчитися коханій людині. Хіба не ідеальний День святого Валентина?

У ресторані “Ichiro” в Переяславі цього року все це забезпечать. Хіба що освідчуватися за тебе не будуть. Але сприятливу атмосферу для цього в закладі точно створять. Інформатор незадовго до свята поспілкувався з Анастасією Черней, адміністраторкою закладу. Вона розповіла, що готують для гостей.

Що особливого 14 лютого буде в “Ichiro”:

  • Морепродукти-афродизіаки. Зокрема, устриць, мідій у Переяславі деінде не поїси, таке організовують лише тут. Кажуть, що завозити почнуть вже в п’ятницю, 12 лютого. Тому можна випередити всіх закоханих і посмакувати першим.
  • Спеціальне меню десертів. Не повіриш, але найсолодші губки не в твоєї коханої чи твого коханого, а в “Ichiro”. Бо тут вони ще й з різними смаками.
  • А якщо від кохання недостатньо п’янить, можна буде замовити вина. Буде шість видів звичайних та три види ігристих вин, а також безалкогольне, раптом ти за кермом, вагітна або… Хоча які ще можуть бути причини не випити в таке свято?
  • Жива музика. Із 18:00 лунатиме саксофон. Уже уявляємо, як сторізи Instagram наповняться відео з класними мелодіями та відмітками @ichiro_phm.

Щодо цін Анастасія Черней сказала, що вони мінімум вдвічі менші, ніж у київських ресторанах. При цьому сервіс та меню в “Ichiro” нічим не поступається.

— Вже другий рік поспіль ми організовуємо подібне, — зазначила Анастасія. — Робимо це, бо переконані, що такий підхід виховує певну культуру та просто радує гостей можливістю провести свято дещо незвично. У Переяславі знайти подібні страви нереально навіть у святкові дні. “Ichiro” старається для людей, щоб на день закоханих прийшли пари і відчули прекрасну атмосферу, і можливо, спробували разом щось вперше.

Бронювання столиків на День святого Валентина вже діє. Наразі заброньовано більше 50 відсотків місць. Якщо бажаєте провести свято вдома, “Ichiro” попіклується і про це. Доставка працюватиме у звичному режимі на все меню. Навіть якщо свято плануєте зустрічати у гордій самотності, це не привід не потішити себе делікатесами!

В “Ichiro” діє бронювання столиків з попереднім замовленням (ви можете обрати бажані страви заздалегідь). Це значно скоротить час очікування. Зал ресторану працюватиме 14 лютого з 12:00 до 23:00. Телефонуйте: (093)073-10-11 або (097)139-10-05.

Анастасія Черней, адміністраторка “Ichiro”

Партнерський матеріал

Нагору