ЖИТТЯ

Love is Переяслав: якби у відомих жуйках можна було знайти “фантики” про наше місто

Наближається День святого Валентина. У цей період особливо популярними стають жувальні гумки “Love is…”. А що, якби у “фантиках”, які можна в них знайти, йшлося про любов до рідного міста?

Турецька жувальна гумка “Love is…” стала популярною в Україні ще в 90-ті роки. Однак приваблював людей не особливий смак, а оригінальні романтичні вкладки. На них були малюнки британського художника Білла Еспрі, що відображають різні прояви взаємин хлопчика і дівчинки та містять коротке гумористичне визначення любові. Приміром, “кохання – це коли ти не можеш заснути без його смс” або “кохання – це разом поставити вашу фотографію в рамку”.

“Love Is…” – це назва коміксу, створеного в Новій Зеландії карикатуристкою Кім Казалі в 1960-ті роки. Малюнки виникли із серії любовних записок, які Кім малювала для свого майбутнього чоловіка Роберто Казалі.

Очевидно, що незадовго до Дня святого Валентина жуйки “Love is…” стають ще популярнішими: закохані дарують їх одне одному, як маленькі прояви уваги. Журналісти Інформатора люблять не лише своїх близьких, а й рідне місто. Тож підготували кілька “фантиків”, які б ви могли знайти у жувальних гумках “Love is…”, якби у них йшлося про Переяслав. Ці гумки бувають різних смаків – бананово-полуничного, ананасово-апельсинового, вишнево-лимонного, а наш сьогоднішній  смак – саркастично-іронічний, при цьому щедро приправлений любов’ю.

Нагадаємо, Інформатор вважає, що медіа має бути відкритим до всього нового, не наздоганяти тренди, а започатковувати їх. Тож першим серед переяславських інформаційних редакції зареєструвався на TikTok. Ми використовуємо цю платформу, щоб показувати роботу редакції зсередини.

Віталій Усик, Андрій Дударь

Нагору