ЖИТТЯ

Переяслав та три села району можуть лишитися без світла: графік відключень

У четвер Переяслав та деякі села колишнього району частково можуть лишитися без світла. Його відключать у зв’язку з чисткою ліній електропередач.

У четвер, 11 лютого, електроенергію можуть відключити у місті Переяслав і в селах Дівички, Єрківці та Гайшин у зв’язку з плановою чисткою ліній електропередач. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 17:00:

  • у Переяславі – на вулицях Бабачиха, Поліській та Ганни Самутіної.
  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулицях Космонавтів, Леніна, Горького, Садовій, Гагаріна, Дружби, Миру, Жовтневої Революції, Трубіжській, Перемоги та Молодіжній.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) – на вулицях Миру, Західній, Мисливській, Польовій, Безіменній, Банній, Ферапонтовій, Пасічній, Вербній, Садовій, Місячній, Культури, Південній, Широкій, Сонячній, Світлій, Заводській, Агрономічній, Огородній, Бригадній, Набережній, Уманській, Весняній, Дружби народів, Вишневій, Жовтневій, Східній, Топольовій, Березовій, Горького та провулку Механізаторів.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулиці Гайовій.

Нагадаємо, 9 лютого міськрайонна виконавча служба закрила Циблівську школу. Суд прийняв таке рішення через порушення пожежної безпеки в закладі.

Юлія Кравченко

Нагору