ЖИТТЯ

За минулу добу в лікарні Переяслава збільшилася кількість пацієнтів з коронавірусом

На стаціонарному лікуванні в Переяславі перебуває 18 пацієнтів. За минулу добу з лікарні нікого не виписали та ніхто не помер від коронавірусної хвороби.

Станом на ранок 11 лютого в інфекційному відділенні ЦРЛ перебуває 18 пацієнтів з COVID-19 (10 лютого було 12). З-поміж них – 12 жителів Переяславської ТГ та 3 із сіл інших ТГ колишнього району (10 лютого було 6 та 3 відповідно). Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний звіт директорки ЦРЛ Лариси Кузьменчук.

За минулу добу від коронавірусної хвороби ніхто не помер. Загалом же в переяславській лікарні померло 143 особи. З них – 22 із Переяславської ТГ та 21 із сіл колишнього району. За минулу добу з лікарні нікого не виписали. За весь період епідемії одужало 1282 особи. Серед них – 394 містян та 235 жителів сіл району. На амбулаторному лікуванні перебуває 33 особи (10 лютого було 28).

Нагадаємо, що у Переяславі та селах громади до кінця тижня не працюватимуть всі навчальні заклади. Школярі Переяслава знову переходять на дистанційне навчання.

Оксана Симоненко

Нагору