ЖИТТЯ

iPhone, завагітніти та “нормального мужика”: що жителі Переяслава хочуть отримати на день закоханих

У день закоханих  можна обрати неординарний спосіб для демонстрації почуттів. Звісно, ми звикли отримувати подарунки від коханих людей та радувати їх сюрпризами. Втім, часто буває так, що не знаємо, чим саме вразити свою другу половинку. 

Відома переяславська блогерка Людмила Товкун  у Instagram попросила підписників поділитися своїми бажаннями щодо подарунків. Показала Інформатору, що ж мріють отримати жителі нашого міста у День Валентина. А ми дізналися, скільки це може коштувати.

Матеріальні подарунки

Були люди, які писали, що мріють отримати на день закоханих сумку Dolce & Gabbana (ціна складає приблизно 50 тисяч гривень) та iPhone 12 pro (приблизно 40 тисяч гривень), але такі дарунки не кожен може собі дозволити. Та й любов повністю не покажуть якісь дорогі гаджети чи брендові сумочки.

Інша справа – подарунки, що стосуються кола захоплень коханої людини. Хтось зазначав, що дуже хоче набір для в’язання гачком (приблизна вартість 300 гривень), інші писали про сертифікат на екстремальні розваги типу джампінгу або стрибка з парашутом (ціна такого задоволення в середньому складає 3500 гривень), є й ті, хто хоче коробку кіндерів (350 гривень) та чайний набір (200 гривень).

Жінок влаштують подарунки з б’юті-індустрії: спа-процедури (до 1500 гривень), косметика (200 гривень у середньому), фен для волосся (400 гривень).

Особливі подарунки

Дехто жартував, що хоче отримати 7 трусів та 7 шкарпеток (це обійдеться приблизно в 300 гривень) або сплату комунальних послуг (мінімум 2000 гривень у зимовий місяць). Втім, найцікавіші подарунки, про які писали переяславці, не мають стосунку до матеріальних благ. Гарним прикладом будуть відповіді “вихідний день” та “нормальний мужик” – ці люди точно матимуть гарний настрій на День Валентина. Є серед опитаних жінка, яка написала, що найкращий подарунок вона носить під серцем, а є й ті, хто вказував, що ще тільки мріють про дві смужки.

Нагадаємо, нещодавно ми писали про святкове меню до дня закоханих. Детальніше читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Партнерський матеріал

Нагору