ЖИТТЯ

На “золото” у футзальному чемпіонаті Переяславщини претендують шість команд

У вихідні двома турами продовжиться чемпіонат Переяславщини з футзалу. Топових матчів буде чимало.

У вихідні, 13 та 14 лютого, відбудуться четвертий та п’ятий тури чемпіонату Переяславщини з футзалу. Матчі, як і завжди, проходять у спортзалі педуніверситету без вболівальників. Про це повідомляє Інформатор.

У суботу в центральному матчі вищої ліги зустрінуться “Матадор” із Переяслава (3 очки, гра в запасі) та “Кристал” з Яготина (6 очок). У обох команд уже є по одній поразці, при тому, що вони є чи не головними претендентами на чемпіонство. Той, хто програє у цьому матчі, може суттєво погіршити свої шанси на “золото”. Приблизно така ж ситуація у протистоянні “Дружби” зі Згурівки (3 очки, гра в запасі) та “Переяслава” (7 очок). Переяславці за втраченими очками випереджають згурівців лише на один пункт, тож поразка якщо не скине їх з першого місця де-факто, то де-юре це точно відбудеться. Від третього матчу в лізі інтриги чекати не варто, адже в ньому грає Велика Каратуль. Великокаратульці явно поступаються класом всім суперникам, навряд чи складуть конкуренцію і команді BOSS (випускники університету).

У першій лізі цього дня буде аж два топових матчі: Циблі – “Солонці” (Переяслав), у яких по 6 очок, та “Матадор-2” – Вовчків, у яких 9 і 6 очок відповідно. Інші дві гри менш цікаві: Капустинці (Яготинщина) – “Церера” (Студениківська ТГ) та “Амер” (Пологи-Чобітьки) – “Солонці STAR” (Переяслав).

У неділю у вищій лізі також буде гаряче. BOSS зустрінеться із “Матадором”, а “Кристал” із “Дружбою” – визначити фаворитів нереально. “Дніпро”, очевидно, цього дня забере “свої” три очки у матчі з Великою Каратуллю. У першій лізі зіграють: Вовчків – “Амер”, “Солонці” – “Матадор-2”, “Солонці STAR” – Капустинці, “Церера” – Циблі.

Нагадаємо, що в минулому турі “Матадор” зазнав першої поразки в чемпіонаті. Його переміг “Переяслав” 3:2.

Віталій Усик

Нагору