ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: “Матадор” зазнав першої поразки аж у десятому матчі

“Матадор” сьогодні зазнав першої поразки в чемпіонаті Переяславщини з футзалу. Його кривдником став “Переяслав”, який вийшов на перше місце у вищій лізі.

Сьогодні, 7 лютого, відбувся третій тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. Матчі проходять без вболівальників у спортзалі місцевого педуніверситету. У вищій лізі одноосібним лідером став “Переяслав”, який досить сенсаційно переміг “Матадор”. Про це повідомляє Інформатор.

Переяславський “Матадор” до цього матчу не втратив жодного очка: переміг у всіх восьми іграх у групі на відбірковому етапі, а також у своєму першому матчі у вищій лізі. Була ще перемога над “Амером”, однак результат матчу анулювали через те, що команду із Поліг-Чобітьок відпустили до першої ліги. У відбірковому етапі “Матадор” не відчув особливо спротиву від “Переяслава” – 5:2. Тож і сьогодні був явним фаворитом: пропустив першим, проте швидко відігрався і вийшов вперед 2:1. Та “Переяслав” цього разу все ж виявився сильнішим, 3:2 у підсумку. Із сімома очками він посідає перше місце в лізі.

Найближчий переслідувач лідера – “Кристал” із Яготина (6 очок), який розгромив Велику Каратуль. Певно, великокаратульці вже встигли пошкодувати, що кваліфікувалися до когорти найкращих. У матчах з ким вони зможуть набрати очки, поки що незрозуміло.

Може поборотися за чемпіонство й BOSS (випускники університету), у якого зараз 4 очки в активі та гра в запасі. Він переміг дівичківський “Дніпро” 3:0. У “Дніпра” також є 4 здобуті очки. У головних фаворитів чемпіонату – “Матадора” та “Дружби” зі Згурівки – по 3 очки та по одному пропущеному матчу. Тож спрогнозувати майбутнього чемпіона просто нереально. Сподіваємося, що така інтрига протримається до останнього туру.

У першій лізі у відрив йде “Матадор-2” із 9 очками. Сьогодні він здобув свою третю перемогу в лізі – над переяславськими “Солонцями STAR” 5:2. Далі розмістилися Циблі, Вовчків та “Солонці”, в яких по шість очок. Циблі у третьому турі перемогли Капустинці (Яготинщина) 6:4, в Вовчків – “Солонці” 7:3. “Церера” (Студениківська ТГ) здобула першу перемогу в чемпіонаті – над “вищоліговим” “Амером” 5:4.

Нагадаємо, що вчора відбувся другий тур чемпіонату. Що було цікавого, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору