ЖИТТЯ

“Любов є”: жителі Переяслава взяли участь у святковій акції

Сьогодні, 13 лютого, в Переяславі провели акцію “Любов є” до Дня святого Валентина. Кожен зміг поділитися своєю думкою про любов, випити гарячого чаю, поласувати цукерками та отримати передбачення.

Ініціював це дійство Міжцерковний молодіжний комітет. Акція відбувалася з 12:00 у трьох локаціях Переяслава: на Центральній площі, у районі автостанції та біля “Критого ринку”. В останньому місці побувала журналістка Інформатор, ділиться враженнями.

Членкиня Міжцерковного молодіжного комітету Альона Братчик підготувала розфарбований у святковій тематиці стенд, на якому кожен охочий міг написати, що таке любов на його думку. Хтось писав щось на кшталт “Любов — це жертва” або “Любов — це сім’я”, але були й такі люди, які залишали написи типу “Любов — це Зоя” та “Любов — це мій чоловік”. Всі, хто висловив свою думку на стенді, отримали валентинку, гарячий чай, солодощі та передбачення.

Наша журналістка залишила напис “Любов — це не просити нічого натомість”, Отримала таке передбачення: “Любов наша повинна бути не тільки словами й розмовами, а й вчинками, що виявляють справжню любов”.

— Яка б не була сьогодні погода, ми всі зібрались тут, щоб показати людям, що час для любові є завжди. Це найважливіша річ у нашому житті. Кожна людина вкладає щось своє, особисте в це слово, і сьогодні в них є шанс поділитися власними думками, — прокоментував акцію один з організаторів, проповідник Олександр Бойко.

Переяславці починають заповнювати стенд

А тут можна отримати передбачення

Учасники акції зігріваються гарячим чаєм

Нагадуємо, відома переяславська блогерка Людмила Товкун у Instagram попросила підписників поділитися своїми бажаннями щодо подарунків. Вона показала Інформатору, що ж мріють отримати жителі нашого міста у День Валентина. А ми дізналися, скільки це може коштувати.

Юлія Кравченко

Нагору