ЖИТТЯ

Назар Олійник із Переяслава дебютував у “Махачі”, боях голими кулаками: відео

Назар Олійник із Переяслава дебював у лізі кулачних боїв Mahatch. Б’ються спортсмени без рукавичок, голими кулаками.

Сьогодні, 13 лютого, на Youtube-каналі Mahatch вийшов другий випуск другого сезону ліги кулачних боїв. Тут переважно змагаються чоловіки, які вже мають досвід у професійних бойових мистецтвах. Правила досить жорсткі, максимально нагадують вуличну бійку: три раунди по дві хвилини, без рукавичок, удари з клінчу дозволені. Триразовий чемпіон з боксу, кандидат в майстри спорту 20-річний переяславець Назар Олійник на прізвисько “Чикотило” дебютував у цих нестандартних змаганнях перемогою. Про це повідомляє Інформатор.

– Я не готувався цілий рік, але тиждень підготовки і я готовий показати класний бій. Як сказала моя дівчина: “Покажи клас та кайфони від бою”, – говорив перед боєм Назар Олійник. Його суперником був Євгеній “Бульдог” Гелло, також КМС по боксу і також дебютант в “Махачі”. Очевидно, що обидва бійці “підковані” у боксі, тому поєдинок вийшов красивим і досить чистим.

Перший раунд повністю був за переяславцем. Він різко атакував, чого, певно, не очікував суперник. Особливо небезпечними були “двієчки” від “Чикотило”. У другому раунді “Бульдог” кілька разів зумів відповісти, однак наш Назар все одно мав впевненіший вигляд. А ось у третьому раунді стало помітно, що він втомився. Щоб перемогти, йому залишалося не ризикувати, аби не пропустити фатальний удар. Тож кінцівку забрав Гелло, та на підсумковий результат це не вплинуло. Роздільним ріщенням суддів переміг Назар Олійник.

Бій “Чикотило” та “Бульдога” дивіться із 29 хв. 40 сек. У відео можуть бути жорстокі моменти, тому воно призначене для людей, яким більше 18 років.

Нагадаємо, що нещодавно ми публікували сюжет про Назара Олійника. Він розповідав про свої татуювання.

Віталій Усик

Нагору