ЖИТТЯ

“Церера” запізнилася на гру чемпіонату: авто з футболістами злетіло з дороги

Автівка з гравцями команди “Церера” Студениківської ТГ на слизькій дорозі злетіла на обочину поблизу Чирського. Команда поспішала до Переяслава на матч чемпіонату з футзалу.

Сьогодні, 13 лютого, в четвертому турі чемпіонату Переяславщини з футзалу “Церера” зустрічалася із Капустинцями з Яготинщини. За графіком матч мав розпочатися о 13:00, але студениківці запізнилися на 20-30 хвилин. Дорогою у них трапилася неприємна подія: їхнє авто на слизькій дорозі винесло на обочину поблизу села Чирське, тому довелося його витягувати. При цьому, машина та ніхто з людей не постраждав. Схоже, ця ситуація тільки зарядила “Цереру” й вона розгромила Капустинці 9:2. Про це повідомляє Інформатор.

У інших матчах першої ліги Вовчків завдав першої поразки “Матадору-2” із Переяслава. Та ще й якої – 1:6! Циблі перемогли “Солонці” (Переяслав) 5:3, а “Солонці STAR” обіграли “Амер” (Пологи-Чобітьки) 3:2. Таким чином після четвертого туру в лідери вийшли три команди, в яких по 9 очок: Вовчків, Циблі та “Матадор-2”. Їх переслідують “Солонці”, “Солонці STAR” та “Церера”, в яких по 6 очок.

Але все найцікавіше, звичайно ж, у вищій лізі, де після цього туру змінився лідер. “Кристал” із Яготина сенсаційно переміг “Матадор”. Чому сенсаційно? Бо впродовж матчу яготинці поступалися 1:4, а потім перевернули все з ніг на голову й перемогли 5:4. “Кристал” із 9 очками вийшов на одноосібне перше місце, випередивши “Переяслав”, а “Матадор” після другої поразки поспіль із трьома очками перебуває на передостанньому місці.

Гірше нього лише Велика Каратуль, яка у цьому турі спромоглася дати бій команді випускників університету BOSS. Навіть перемагала 2:1, але BOSS все ж виграв 5:4. І за втраченими очками в нього наразі найкращі показники – 7 очок та гра в запасі. Але по факту він третій, бо його, окрім “Кристала”, також випереджає “Переяслав” із 8 очками. У цьому турі він втратив перемогу над “Дружбою” (Згурівка) – після 2:0 в ході зустрічі у підсумку зіграли 2:2. У “Дружби” та дівичківського “Дніпра” по 4 очки в активі та по одній грі в запасі.

Завтра відбудеться п’ятий тур чемпіонату з футзалу. Буде гаряче – BOSS зустрінеться із “Матадором”, а “Кристал” із “Дружбою”.

Віталій Усик

Фото надав Артем Гоголь, гравець “Церери”

Нагору