ЖИТТЯ

Наші знову на ТБ: подружжя Нджібу із Переяслава побувало на шоу “Стосується кожного”

12 лютого на телеканалі “Інтер” в програмі “Стосується кожного” можна було побачити подружжя Ірини та Патріса Нджібу із Переяслава. Темою цього ефіру було кохання.

Ірина розповіла їхню з Патрісом романтичну історію. Вже пішов п’ятий рік, як ця пара одружена. Патріс зробив пропозицію Ірині так, як роблять це звичайні українські парубки, — в кафе. Зараз у подружжя є маленький син Джонатан. Про це повідомляє Інформатор.

Ірина зазначила, що ще в дитинстві мріяла про весілля з темношкірим чоловіком. Додала, що її мати одразу прийняла Патріса. Крім цього, в ефірі показали, як Патріс майстерно готує український борщ, а також відеосюжет із зимової прогулянки сім’ї Нджібу в Переяславі. Парі від телепередачі подарували український глечик.

Зазначимо, що Ірину та Патріса Нджібу часто запрошують на телебачення. Також про них неодноразово писали переяславські ЗМІ.

Про подружжя Нджібу — з 21 хвилини.

Нагадуємо, 13 лютого в Переяславі провели акцію “Любов є” до Дня святого Валентина. Кожен зміг поділитися своєю думкою про любов, випити гарячого чаю, поласувати цукерками та отримати передбачення.

Юлія Кравченко

Нагору