ЖИТТЯ

Станіслав Коноваленко із Переяслава на чемпіонаті України виконав норматив кандидата в майстри спорту

З 5 по 8 лютого в місті Суми проходив чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні. Змагалися спортсмени 2004-2005 років народження.

Серед 24 областей України, які брали участь у чемпіонаті України, команда Київщини виборола третє місце. Пропустила вперед лише команди Києва та Житомирської області. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт міської ради.

Переяславець Станіслав Коноваленко поставив особистий рекорд (7,09 сек.) в бігу на 60 метрів та посів друге місце. 200 метрів Станіслав пробіг за 22,69 сек., і також посів друге місце, виконавши норматив кандидата в майстри спорту України. Завдяки ньому естафетна команда Київської області стала бронзовим призером чемпіонату України.

Карина Тищенко подолала дистанцію у 800 м з особистим рекордом за 2 хв. 29,19 сек. Вона стала 11-ою серед 41 учасниці. Максим Зубко та Ярослав Черниш в бігу на 200 та 400 м увійшли в двадцятку кращих легкоатлетів.

У секторі зі штовхання ядра Ігор Кравченко став п’ятим з результатом – 13,83 м, а Ростислав Шмигельський з результатом 12,13 м увійшов в двадцятку кращих легкоатлетів.

Нагадаємо, нещодавно переяславські юні футболісти перемогли на відкритому чемпіонаті з футзалу в Славутичі. Змагалися 12 команд.

Юлія Кравченко

Нагору