ЖИТТЯ

Юні футболісти із Переяслава стали найкращими у Славутичі: не програли жодного матчу

Переяславські юні футболісти перемогли на відкритому чемпіонаті з футзалу в Славутичі. Змагалися 12 команд.

Із 5 по 7 лютого в місті Славутич проходила відкрита першість з футзалу серед юнаків 2007 року народження. У ній взяла участь і міська команда ДЮСШ – ФК “Переяслав”. Загалом змагалися 12 команд з Київської, Чернігівської та Житомирської областей. Переяславці виявилися найсильнішими. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на тренера команди Вячеслава Заболотнього.

Команди розділили на три групи по чотири в кожній, до фіналу вийшли по одній. У перший день переяславці впевнено перемогли ДЮСШ Гончарівське (Чернігівської обл.) 5:0, потім розібрались з ФК “Фенікс” (м. Житомир) 6:0. Наступного дня здолали ДЮСШ Городня (Чернігівська обл.) 5:0, і потрапили до фінальної трійки. Також у фінал вийшли господарі турніру зі Славутича та МФК Бровари.

Першу фінальну гру переяславці провели проти славутчан і перемогли – 2:1. Другу зіграли з МФК Бровари і могли достроково стати переможцем, але за 20 секунд до завершення гри пропустили м’яч і зіграли в нічию – 2:2. Але нашій команді допомогли господарі, перемігши броварчан – 3:0.Таким чином, вивівши переяславців на перше місце (у нас 4 очки, у Славутича – 3, в Броварів – 1).

Переможці та призери нагороджені кубками та медалями від організаторів турніру. Найращим гравцем в переяславській команді визнано Антона Бончева.

Нагадаємо, що зараз триває чемпіонат Переяславщини з футзалу. Після трьох турів у вищій лізі лідирує “Переяслав”.

Нагору