Овочеве рагу з грибами – дуже смачна і корисна страва. Вона порадує вас ніжним смаком та до того ж вона низькокалорійна і не містить м’яса.
Інформатор пропонує вам легкий рецепт приготування овочевого рагу з грибами.
Інгредієнти:
- 4 картоплини
- 1 цибулина
- 250 г шампіньйонів
- 2 помідори
- 2 ст. л масла
- спеції за смаком
- 50 г зелені для прикраси
Приготування:
- Цибулю, наріжте півкільцями, підсмажте до золотистого кольору. Додайте моркву, потім (через 5-7 хвилин) картоплю. Обсмажте протягом 5-7 хвилин, помішуючи.
- Додайте спеції, накрийте кришкою і залиште готуватися, трохи посоліть і поперчіть.
- Коли картопля стане м’якою, додайте гриби і на меншому вогні протримайте ще 5-7 хвилин.
- Потім додайте помідори, перемішайте і залишіть ще на стільки ж.
- До столу цю страву подавайте гарячою, посипаною подрібненою зеленню з гострими соусами.
Оксана Симоненко