ЖИТТЯ

Школи Переяслава не працюватимуть і цього тижня

Школи Переяслава продовжують “погодний карантин”. Ще тиждень триватиме дистанційне навчання.

11 та 12 лютого школи Переяславської ТГ через негоду працювали дистанційно. Сьогодні, 15 лютого, стало відомо, що “погодній карантин” триватиме до 19 лютого включно. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт Переяславської міської ради.

“Враховуючи рекомендації Міністерства освіти та науки України, комісія ТЕБ та НС на своєму засіданні (протокол №3 від 15.02.2021 р.) вирішила рекомендувати закладам загальносередньої та позашкільної освіти із 16 по 19 лютого включно перейти на дистанційну форму навчання”, – йдеться у повідомленні. Також зазначається, що 16 лютого не працюватиме дитсадок “Любавонька” через несправність водопровідної мережі в мікрорайоні Спаська Левада.

Нагадаємо, що 13 лютого в Переяславі провели акцію “Любов є” до Дня святого Валентина. Кожен зміг поділитися своєю думкою про любов, випити гарячого чаю, поласувати цукерками та отримати передбачення.

Якщо ж ви хочете бути в курсі всіх подій, які відбуваються в Переяславі прямо тут і зараз, — заходьте на наш Telegram-канал.

Нагору