ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте гаряче овочеве рагу з грибами

Овочеве рагу з грибами – дуже смачна і корисна страва. Вона порадує вас ніжним смаком та до того ж вона низькокалорійна і не містить м’яса. 

Інформатор пропонує вам легкий рецепт приготування овочевого рагу з грибами.

Інгредієнти:

  • 4 картоплини
  • 1 цибулина
  • 250 г шампіньйонів
  • 2 помідори
  • 2 ст. л масла
  • спеції за смаком
  • 50 г зелені для прикраси

Приготування:

  1. Цибулю, наріжте півкільцями, підсмажте до золотистого кольору. Додайте моркву, потім (через 5-7 хвилин) картоплю. Обсмажте протягом 5-7 хвилин, помішуючи.
  2. Додайте спеції, накрийте кришкою і залиште готуватися, трохи посоліть і поперчіть.
  3. Коли картопля стане м’якою, додайте гриби і на меншому вогні протримайте ще 5-7 хвилин.
  4. Потім додайте помідори, перемішайте і залишіть ще на стільки ж.
  5. До столу цю страву подавайте гарячою, посипаною подрібненою зеленню з гострими соусами.

Оксана Симоненко

Нагору