ЖИТТЯ

Аварія біля кладовища у Переяславі: зіткнулися Opel та Volkswagen

Ситуація на дорогах не покращується. За останні три дні у Переяславі та поблизу трапилося п’ять ДТП.

Із 14 до 16 лютого у Переяславі сталося п’ять ДТП. 14 лютого о 10:11 на трасі до Борисполя за два кілометри від Переяслава Mitsubishi занесло на дорозі, він врізався у вантажівку. Через це з баку вантажівки почало витікати пальне. Загорянню та подальшому поширенню пального запобігли рятувальники. Постраждалих не було. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

15 лютого о 8:00 на виїзді з Переяслава у бік Черкас трапилася ДТП за участю Renault Dokker. Цього ж дня о 13:45 на вулиці Шкільній біля АЗС “КЛО” зіткнулися Lanos та ГАЗ Соболь. А сьогодні, 16 лютого, о 13:29 на вулиці Богдана Хмельницького, 180 сталася аварія за участю автомобіля Chery. Також сьогодні на вулиці Новокиївське шосе біля Підварського кладовища зіткнулися Opel Signum та Volkswagen. Постраждалих у цих автопригодах не було.

Нагадаємо, що погіршення погодних умов значно ускладнило ситуацію на дорогах. Впродовж 9-11 лютого на Переяславщині сталося три ДТП.

Якщо ж ви хочете бути в курсі всіх подій, які відбуваються в Переяславі прямо тут і зараз, — заходьте на наш Telegram-канал.

Віталій Усик

Нагору